Brevete

Inovaţia si cercetarea se regasesc intr-un cuvânt: „brevet”.

Brevetele sunt garanţia alegerii produselor Eclisse. De-a lungul istoriei sale, Eclisse a prezentat si continua sa ofere noi solutii tehnice pentru perfectionarea produselor si rezolvarea problemelor legate de uzura, intretinere si imbunatatire din punct de vedere tehnic. Printre brevetele noaste, peste 20 ca număr citam:

         
sistemul de prindere a plasei, fara suduri, pentru a evita coroziunea si desprinderea acesteia    Luce: sistemul care permite incorporarea instalatiilor electrice (aparataj electric terminal).   Sina extractibila: permite in orice moment inspectarea structurii, facilitarea interventiilor de intretinere sau de echipare a sistemului cu noi accesorii, profile, dispozitive, kit-uri.
         
 
 
         
profilul  detaşabil in partea inferioara  pentru remedierea rapida a eventualelor erori de nivel in timpul montajului   bara de aliniament  pentru menţinerea perfect aliniata a structurii in timpul montajului, evitând-se  astfel contorsionările structurale  

sistemul de închidere autocentrant 

pentru a asigura panoului de usa, atat echilibru optim prin centrare, cat si functia perfecta de inchidere, pe toata perioada de utilizare.

Acestea sunt doar o parte din brevetele Eclisse, care a propus in premiera: motorizarea sistemului, miscarea sincronizata a usilor, tratamentul anti-caldura, tratamentul anti-coroziune, sistemul gips-carton in versiune ne-asamblata (kit cu structura deschisa) si, nu in ultimul rand, sistemul gips-carton in versiune asamblata (gata pregatit pentru a fi pus in opera).